Σταθάκης για ΔΕΔΙΣΑ : Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η αυτονομία της! Δύο ΦΟΣΔΑ στη Κρήτη

σταθάκης-για-δεδισα-στο-φύλλο-της-εφημ-881931

Καλά νέα για την ΔΕΔΙΣΑ, καθώς όπως έκανε γνωστό σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης, κατά την διάρκεια συνάντησης με τον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, αύριο Τρίτη, δημοσιεύεται το ΦΕΚ της κυβέρνησης με τους δύο ΦΟΣΔΑ της Κρήτης, με τον ένα να είναι η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Όπως σημείωσε ο κ. Σταθάκης, πρόκειται για την οριστική κατάληξη μιας διαδικασίας όπου διεκδικήθηκε η αυτονομία της ΔΕΔΙΣΑ, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για πολύ καλά νέα για την επιχείρηση και τους δήμους.

Παράλληλα ο κ. Σταθάκης πάλι σχετικά με την ΔΕΔΙΣΑ, και σε ότι αφορά το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την ΔΟΥ Χανίων και το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η Εφορία, έκανε γνωστό πως θα αποφανθεί σχετικά το αμέσως επόμενο διάστημα το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τόσο από τον κ. Σταθάκη, όσο και από τον κ. Βάμβουκα, έγινε αναφορά στην μεταξύ τους συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα με επισημάνσεις σε ότι αφορά στην παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου, την Δημοτική Αγορά, την κατασκευή σχολικών μονάδων κ.α.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook