Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Χανίων – Ζητούν στήριξη της Υγείας από την κυβέρνηση

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χανίων, βλέποντας τα νοσοκομειακά ιδρύματα όλης της χώρας να βρίσκονται στο επίκεντρο μιας πανδημίας που έχει φέρει τα πάνω-κάτω σε όλο τον πλανήτη, τους ίδιους όμως να αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι Β’ κατηγορίας.

Έτσι, πραγματοποίησαν στάση εργασία το πρωί της Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, αιτούμενοι την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όπου υπάρχουν ανάγκες στα νοσοκομεία της χώρας, μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων, επίταξη κλινών του ιδιωτικού τομέα υγείας, καθώς και αυξημένη χρηματοδότηση για την υγεία, τόσο εν μέσω κορονοϊού όσο και με το πέρας της πανδημίας.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία δεν φτάνει που είναι ευνοημενη δημόσιοι υπάλληλοι με δουλειά εξασφαλισμένη για μια ζωή ,,τώρα πάνω στα ανάγκη του κόσμου θέλουν να αποκομίσουν και επιπλέων οφειλή.

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΜΑΚΗΣ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    ΡΕ ΜΑΚΗ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ