Σταμάτησε να πουλάει πακέτα διακοπών η Bravo Tours – Είχε χρόνια συνεργασία με καταλύματα των Χανίων

σταμάτησε-να-πουλάει-πακέτα-διακοπών-1119733

Δυσάρεστη είδηση για τον τουρισμό, έστω κι αν αφορά περισσότερο την επόμενη σεζόν, καθώς ένα από τα γνωστότερα τουριστικά γραφεία της Δανίας, το Bravo Tours, κατέθεσε αίτηση αναδιάρθρωσης.

Η εταιρία TravelCo Nordic, που περιλαμβάνει το Bravo Tours και άλλα ταξιδιωτικά γραφεία, σκοπεύει να προβεί σε αναδιάρθρωση, ενώ έχει ήδη σταματήσει να πουλάει πακέτα ταξιδιών.

Υπό κανονικές συνθήκες, το γραφείο έφερνε στην Κρήτη περίπου 1000 επισκέπτες την εβδομάδα, μέσω του αεροδρομίου των Χανίων. Η αναδιάρθρωση δεν επηρεάζει όσους βρίσκονται ήδη σε διακοπές πάντως, καθώς έχουν εξασφαλισμένη την επιστροφή τους.

Άσχετα από το αν θα είναι επιτυχής η όχι η αναδιάρθρωση και το αν βρεθεί λύση για το χρέος της εταιρίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν θα πωλούνται πακέτα διακοπών και αυτό αναμένεται να πλήξει και τα Χανιά, καθώς υπήρχαν αρκετά καταλύματα που διατηρούσαν συνεργασίες με το συγκεκριμένο γραφείο.

«Είναι ένα παραδοσιακό γραφείο που έστελνε επισκέπτες στα Χανιά, ένα εξαιρετικό γραφείο που διατηρούσε χρόνια συνεργασία με τον κλάδο μας. Είναι ένα μείον για μας στα Χανιά, καθώς ήταν καλός και παραδοσιακός συνεργάτης, με σταθερούς πελάτες. Η αγορά θα κλείσει το κενό, αλλά είναι πολύ δυσάρεστο που η σημερινή κατάσταση τους δημιούργησε τέτοια προβλήματα», σχολίασε στο zarpanews.gr ο Μανώλης Γιαννούλης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων.

Η αγορά προφανώς θα κλείσει το κενό, αλλά μπορεί να το κλείσει με άλλο γραφείο που θα στέλνει το κόσμο σε… άλλο προορισμό. Άλλωστε, οι μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις δεν αντικαθίστανται με τίποτα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook