Σταμάτης Κωβαίος: «Αυτό δεν το μπορούσα! Μπήκαν άτομα στο MasterChef και προσπαθούσαν να…»

σταμάτης-κωβαίος-αυτό-δεν-το-μπορούσ-888232

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Κωβαίος, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Ο πρώην διαγωνιζόμενος, λοιπόν, έριξε και τα “καρφιά” του για ορισμένους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως έμεναν στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος.

Περνάτε λοιπόν τις δοκιμασίες και μπαίνετε στον διαγωνισμό. Πώς ήταν όλη αυτή η εμπειρία;

Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Εγώ, ως έμπειρος μάγειρας, πήρα πολλά καινούργια πράγματα. Ανοίγει το μυαλό σου με τις τεχνικές που βλέπεις, δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Είναι οι σεφ που έρχονται και κάνουν τα masterclass, οι σεφ που έχεις, που σου δείχνουν κάποια πράγματα. Σε πιέζουν να είσαι καθαρός, να έχεις τάξη, να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Γιατί αποχωρήσατε;

Το κίνητρό μου ήταν να μπω και να κερδίσω. Ο ένας λόγος ήταν για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα γι’ αυτό το πρόβλημα υγείας που έχω στην καρδιά. Πιστεύω ότι είχα την προοπτική να το πάρω, το μόνο κόλλημα που υπήρχε, νομίζω, ήταν η ηλικία. Εγώ, 35 χρονών, με ανταγωνιστές παιδιά πολύ νεότερα. Ας πούμε ο Πάνος είναι 22 χρονών, έχει να δώσει πιο πολλά. Μόνο αυτό είναι το θέμα.

Αποχώρησα στη 12η θέση οικειοθελώς. Έφυγα από μόνος μου, είχα την οικογένειά μου έξω, τη γυναίκα και την κόρη μου, και δεν μπορούσα να καθίσω άλλο μέσα. Για εκείνες τα έκανα όλα, για εκείνες μπήκα στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτός ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος όταν έχεις οικογένεια, τα έξοδα έτρεχαν, είχα πολλά στο μυαλό μου. Θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν μόνος μου.

Υπήρχε κάτι που σας ενόχλησε στο παιχνίδι;

Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές, στα τεστ δημιουργικότητας. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά άτομα. Εγώ μπήκα μέσα για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας, γιατί ποτέ δεν είπα για το πρόβλημα υγείας που είχα. Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και υπήρχαν άνθρωποι που έμεναν στάσιμοι και παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος να μείνουν μέσα.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook