Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με την 2 μηνών κόρη του Ι Photo

σταμάτης-γονίδης-η-πρώτη-ανάρτηση-αγκ-1158773

Σχεδόν 1,5 μήνας έχει περάσει από τη μέρα που στον κόσμο ήρθε το τρίτο παιδί του Σταμάτη Γονίδη και πρώτο από τον γάμο του με την αγαπημένη του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής που ήταν πατέρας ήδη δυο κοριτσιών της Στεφανίας και της Ασημίνας, εδώ και λίγο καιρό κρατά στην αγκαλιά του ένα ακόμα κοριτσάκι που ήρθε στην οικογένειά τους για να τους γεμίσει χαρά.

Πριν λίγη ώρα η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία του ίδιου να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή τους κόρη ενώ δίπλα του ποζάρουν γεμάτες χαρά οι δυο μεγαλύτερες κόρες του.

“Καλη κι ευλογημενη χρονια κι απο εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινη αγαπη και συγκίνηση ❤️ η ζωή μου ο αντρας μου και τα παιδια μας! Σας Ευχαριστουμε πολυ ολους για τις τόσο όμορφες ευχες σας,εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαιτερα τα παιδια να μην νιώσουν ποτε πόνο και δυστυχία…” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Πηγή: tlife.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook