Στάχτη το γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη – «Πέταξαν κάτι μέσα στο μαγαζί και έπιασε φωτιά» | Photos

στάχτη-το-γνωστό-εστιατόριο-στη-νέα-σμ-1656380

Στις φλόγες τυλίχτηκε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Νέας Σμύρνης με τις πρώτες εκτιμήσεις, αλλά και τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο για εμπρησμό (δείτε ΕΔΩ)

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα εστίασης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου είναι ολοκληρωτική, ενώ στο σημείο έχουν έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα γερανοφόρο για την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από το εστιατόριο. Το γερανοφόρο όχημα έριχνε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των 4 ορόφων είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Από αυτήν μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά ο ένοικος του πρώτου ορόφου ο οποίος υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πυροσβέστες με φακούς και πάνω σε γερανοφόρο, έψαχναν μέσα στα διαμερίσματα, τα οποία εκκενώθηκαν αμέσως μετά τη φωτιά, για το ενδεχόμενο να υπάρχουν ακόμα άτομα εγκλωβισμένα. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά που επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο, όπως επίσης και στα πάνω διαμερίσματα.

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», ανέφερε ο υπάλληλος.

Σε βίντεο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές από την εκδήλωση της φωτιάς στο εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται η φωτιά επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του κτηρίου από όπου κατά πληροφορίες απεγκλωβίστηκε και ο ένας τραυματίας ο οποίος υπέστη εγκαύματα.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook