Στα… σημεία χάθηκε για ΟΑΧ η άνοδος στην Α2 κατηγορία του πινγκ πόνγκ

στα-σημεία-χάθηκε-για-οαχ-η-άνοδος-στη-846254

Άτυχος στάθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ως εκ τούτου και τη νέα χρονιά, ο ΟΑΧ θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, ωστόσο το νεαρό της ηλικίας των κοριτσιών σε συνδυασμό με το ταλέντο τους δημιουργεί προσδοκίες ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορούσαν να κερδίσουν την άνοδο.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο ΟΑΧ αγωνίστηκε με τις Αγγελίδου, Βαμβακάκη και Βεργεράκη. Την πρώτη μέρα πέρασαν τα προ-μπαράζ, κερδίζοντας με 4-0 την Τήνο κι έτσι βρέθηκαν στα τελικά. Εκεί είχαν ένα δύσκολο έργο, αφού αντιμετώπισαν την ΑΕΚ που αγωνίστηκε με μεγαλύτερες και ξένες παίκτριες, χάνοντας με 4-0, ενώ το ματς που καθόρισε την άνοδο ήταν αυτό με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, όπου τα κορίτσια του ΟΑΧ παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια, ηττήθηκαν με 4-1.

Πρωτιές για Καζάκου-Βεργεράκη

Πριν τους αγώνες για την άνοδο στην Α2, η Ζωή Καζάκου και η Θεανώ Βεργεράκη, πήραν μέρος στο αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου, καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθούν, αφού κατέλαβαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες των παγκορασίδων και των κορασίδων. Ειδικότερα, η νίκη για την Καζάκου, που αγωνίζεται στον ΑΣΕΑ Καβάλας, σημειώθηκε με 3-0 σετ σε βάρος της Κατερίνας Ιωάννου (ΑΕΣ Ικαρος Καστριτσίου), φορώντας έτσι στο στήθος της το τρίτο χρυσό μετάλλιο φέτος.

Οσον αφορά την Βεργεράκη, η Χανιώτισσα αθλήτρια του ΟΑΧ έφτασε ως τον μικρό τελικό, παίζοντας απέναντι στην Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη, με το παιχνίδι να κρίνεται στο 3-2 για την αθλήτρια του Α.Ο. Νέου Φαλήρου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook