Στα «Oscar» της κομμωτικής η Χανιώτισσα hairstylist: Δείτε πως θα την ψηφίσετε | Photos

στα-oscar-της-κομμωτικής-η-χανιώτισσα-hairstylist-904345

Βαδίζει ακάθεκτη τον δρόμο της επιτυχίας και ξεπερνά τον έναν στόχο μετά τον άλλον, μετά την εξαιρετική πορεία στα «παλάτια της Ανατολής» τώρα διεκδικεί μια διάκριση στην πολύ σημαντική διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας για τον κλάδο.

Ο λόγος για την γνωστή πλέον Χανιώτισσα hair-stylist Μαρία Καμαριανάκη a.k.a Maria Kama, που την γνωρίσαμε μέσα από ρεπορτάζ του zarpanews.gr (κλικ ΕΔΩ) και έχει μεγαλουργήσει στις χώρες της Ανατολής, κυρίως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 4 χρονιά στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, το Άμπου Ντάμπι, η Χανιώτισσα κομμώτρια έχει περιποιηθεί μέλη της βασιλικής οικογένειας και έχει καταφέρει διάφορες σταρ από την εγχώρια showbiz, να αφήνονται στα χεριά της.

Η σκληρή δουλειά και το ταλέντο της την έχει κάνει να συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους κομμωτές του κόσμου και όχι άδικα, με την ίδια πλέον να «παίζει» ψηλά…

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι η Μαρία έχει προκριθεί στον τελικό για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό κομμωτικής στον κόσμο, που θα γίνει στην Washington των ΗΠΑ.

Η δουλειά της επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300.000 υποψήφιους από 80 χώρες του κόσμου, με το σύνολο της ελίτ των κομμωτών να δίνουν το παρών από τις 24-27 Αυγούστου 2019.

Στα «Oscar» της κομμωτικής, όπως τα αναφέρουν κάποιοι, ελάχιστοι είναι οι Έλληνες που έχουν εκπροσωπήσει την χωρά μας ποτέ σε αυτή την διοργάνωση. Η Μαρία μάλιστα είναι η πρώτη κρητικιά που θα έχει πάρει μέρος ποτέ.Αυτή την εβδομάδα μάλιστα, «τρέχει» η ψηφοφορία για την κατηγορία που διαγωνίζεται η Χανιώτισσα hair-stylist και θα ήταν υπέροχο ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε να την στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια.

Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2019 και δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο για να ψηφίσει κανείς.

Μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση και βρείτε και ψηφίστε το χτένισμα της Μαρίας Καμαριανάκη, στην κατηγορία Νο 17′ «CURLS» στη φωτογραφία Νο 23:

https://oneshot.behindthechair.com/vote/?fbclid=IwAR3D8TRPnMfv2hkXu3TR5DZT31kmOQpBcbHFKdTNiwp3AcrvKjm_bYLfaBY 

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον την Κυριακή 25 Αυγούστου (τοπική ώρα), με τους κριτές να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα με τους διακριθέντες ανά κατηγορία.

Ευχόμαστε την καλύτερη τύχη στην Μαρία με την ελπίδα να πάρει την καλύτερη δυνατή διάκριση! Και φυσικά δεν ξεχνάμε να ψηφίζουμε!

zarpanews.gr

One thought on “Στα «Oscar» της κομμωτικής η Χανιώτισσα hairstylist: Δείτε πως θα την ψηφίσετε | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook