Στα πρόθυρα κατάρρευσης οι γιατροί στην κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων – Τι ζητάνε

στα-πρόθυρα-κατάρρευσης-οι-γιατροί-στ-1392591

Επειγόντως ξεκούραση, σεβασμό και υποστήριξη ζητούν οι γιατροί της κλινικής covid του γενικού νοσοκομείου Χανίων που σε επίσημο έγγραφό -σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr – τους κάνουν λόγο για «αδυναμία ξεκούρασης με άδειες εδώ και δύο χρόνια», «εξοντωτικά ωράρια», «δυσχερείς συνθήκες που δοκιμάζουν τις ανθρώπινες αντοχές» ενώ σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι έχουν «σοβαρή δυσχέρεια» να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους που περιλαμβάνουν εξωτερικά ιατρεία, γνωμοδοτήσεις, επείγοντα και κυρίως στον αυξημένο αριθμό νοσηλευομένων που πάσχουν λιγότερο από αναπνευστικά νοσήματα και περισσότερο από άλλες παθήσεις.

«Ζητάμε την ενίσχυση της κλινικής covid με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, άδειες, μικρότερη έκθεση στον κορονοϊό με μειωμένο ωράριο εργασίας για να μπορούν να παρέχουν υψηλότερο επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών» σημειώνουν οι δύο πνευμονολόγοι που το υπογράφουν.

zarpanews.gr

One thought on “Στα πρόθυρα κατάρρευσης οι γιατροί στην κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων – Τι ζητάνε

  1. Ζητήσατε τους συναδέλφους σας πίσω αλλά όχι είναι ανεβολιαστοι γιατί δεν έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Μετά από τόσα χρόνια που δουλεύατε μαζί τώρα κάνετε ότι δεν τους ξέρετε ξεφτιλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook