Στα Παχιανά ο δήμαρχος Χανίων – Συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής

στα-παχιανά-ο-δήμαρχος-χανίων-συζήτη-1059322

Την περιοχή των Παχιανών επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, κ. Τσουπάκη Μιχάλη, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Νικηφοράκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκη Στέλιο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου, κ. Σημαντηράκη Γιάννη.

Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά κατοίκους της περιοχής, όπου συνομίλησαν για τα προβλήματα της περιοχής και τους ενημέρωσε για την έναρξη διαδικασίας κύρωσης της πράξη εφαρμογής του σχεδίου πόλεως, μια διαδικασία η οποία γίνεται για πρώτη φορά, και η οποία θα δώσει λύσεις στα προβλήματα ανοικοδόμησης της περιοχής. Επίσης συζητήθηκαν η δρομολόγηση διανοίξεων δρόμων, η δημιουργία πεζοδρομίων, αλλά και το θέμα του ηλεκτροφωτισμού που υστερεί στην περιοχή. Ζητήματα καθημερινότητας, όπως η λειτουργία της λαϊκής αγοράς, η καθαριότητα της περιοχής κ.α., δεν έλειψαν από την συζήτηση.

“Επισκεφθήκαμε και περπατήσαμε χθες, στην παραμελημένη περιοχή των Παχιανών και είδαμε από κοντά τη στασιμότητα που επικρατεί, εδώ και πολλά χρόνια, στα έργα της περιοχής. Επισκεπτόμενοι περιοχές “εκτός των πυλών”, εκτός του κέντρου των Χανίων, μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και φορείς, ενημερωνόμαστε και ενημερώνουμε τους δημότες για τις πρωτοβουλίες και τις εξελίξεις των ζητημάτων που τους αφορούν, διαπιστώνουμε τα προβλήματα και τις παθογένειες, προγραμματίζουμε λύσεις, αλλά κυρίως διατηρούμε μια σχέση με τους πολίτες των Χανίων που θέλουμε και οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους και να τους ακούμε.” τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Σημανδηράκης.

Οι επισκέψεις της δημοτικής αρχής σε περιαστικές περιοχές θα συνεχιστούν σε εβδομαδιαία βάση, “ενισχύοντας τον διάλογο των πολιτών με τον Δήμο, ένα διάλογο που είναι απαραίτητος για τον καλύτερο προγραμματισμό των παρεμβάσεων από πλευράς του Δήμου Χανίων.” όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Δήμαρχος Χανίων.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Στα Παχιανά ο δήμαρχος Χανίων – Συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής

  1. Αφού δεν περνάνε…τουρίστες από την περιοχή των Παχιανών,να μην περιμένουν και πολλά οι κάτοικοι τής ευρύτερης περιοχής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook