Στα όρια του ο αθλητισμός από τις συνεχείς αναβολές…

στα-όρια-του-ο-αθλητισμός-από-τις-συνεχ-218589

«Την άλλη Παρασκευή (29/01) η Επιτροπή θα συζητήσει το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων». Σε αυτή την πρόταση των 12 λέξεων περικλείεται η ουσία από τις ενημερώσεις της κυβέρνησης για ό,τι αφορά την επιστροφή στην κανονικότητα για τον αθλητισμό.

Παρότι αναμενόταν κάτι ενδεχομένως διαφορετικό, η κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει τις αποφάσεις για το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων την άλλη εβδομάδα, δίνοντας μία ακόμη παράταση…

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι ότι σωματεία και αθλητές βρίσκονται σε μία τραγική κατάσταση, δείχνοντας αρκετοί πως δεν έχουν το κουράγιο να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ειδικότερα για τις ομάδες της Football League, η εξέλιξη που έχει καταγραφεί, είναι μη αναμενόμενη, διότι υπήρχε η αίσθηση ότι σήμερα θα τους δινόταν η δυνατότητα να επιστρέψουν στη δράση μέσω της πραγματοποίησης -αρχικά- των ομαδικών προπονήσεων.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί, ότι εκτός από την Football League η διαβούλευση που γίνεται, αφορά το να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών και χάντμπολ ανδρών και γυναικών, δηλαδή δεν αφορούν όλο το φάσμα των διοργανώσεων.

Αυτό συνεπάγεται ότι είναι πιθανό η χρονιά να έχει ήδη τερματιστεί για ουκ ολίγα πρωταθλήματα…

Zarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook