Στα όριά της ξανά η ελληνική οικονομία: «Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά»

στα-όριά-της-ξανά-η-ελληνική-οικονομία-680404

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση σε σχέση με τις αλλαγές που έρχονται από την 1η Ιουλίου σε εστίαση και ψυχαγωγία.

Επίσης, αναφέρθηκε στις «διευκολύνσεις» των εμβολιασμένων ενώ σχολίασε και το ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, την ίδια στιγμή που οι επιχειρηματίες της εστίασης αντιδρούν στα νέα αυτά μέτρα και την εφαρμογή αυτών, προειδοποιώντας πως «δεν υπάρχουν άλλα χρήματα».

«Λέτε πως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσετε να μας στηρίζετε. Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Το καταλαβαίνετε αυτό ότι αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά;», εξέφρασε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο»

Επιπλέον, τόνισε πως αντιλαμβάνεται την κριτική, αν και δεν έχει καταλάβει ποια είναι η αντιπρόταση από όσους αντιδρούν. «Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή ταυτόχρονα, το κράτος δίνει ένα εμβόλιο δωρεάν και κάνεις τα κουμάντα σου στη ζωή. Αν δεν θες εμβόλιο, κάνε rapid test», ανέφερε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα φτάσουμε το 50% με 60% εμβολιασμών στο τέλους του καλοκαιριού, ωστόσο «θέλει πάνω από 75%».

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας. Να μην υπήρχε καμία διάκριση, ούτε ιός, ούτε πόλεμος», υπογράμμισε επιπλέον ο υπουργός.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook