Στα μωβ το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης | Photos

Στα μώβ χρώματα φωταγωγήθηκε το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο», με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης στοχεύοντας στήν ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.

Η φωταγώγηση εγινε πρίν απο λίγο στήν εκδήλωση ενημέρωσης και διανομής πληροφοριακού υλικού στούς διερχομένους στην είσοδο του κτηρίου της Περιφέρειας στήν πλατεία Ελευθερίας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Παγκρεατικού Καρκίνου -21 Νοεμβρίου 2019- όπου η Κρήτη συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα που συσπειρώνει περισσότερες από 80 οργανώσεις καρκίνου, από 30 χώρες και έξι ηπείρους για να ευαισθητοποιήσει για την πρόληψη του Παγκρεατικού καρκίνου.

Η δράση,οπως ανέφεραν οι συνδιοργανωτές στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με τα πρώιμα συμπτώματα και τους κινδύνους του καρκίνου του παγκρέατος και την επείγουσα ανάγκη για έγκαιρη διάγνωση, η οποία τελικά μπορεί να σώσει ζωές.

Στήν εκδηλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλιου Παύλου Μπαριτάκης ,ο Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας-κοινωνικής πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς, ο εντεταλμένος Περιφερειακος συμβουλος -υπεύθυνος των κινητών μονάδων πρόληψης της Περιφέρειας Γιώργος Πιτσούλης,η εντεταλμένη Περιφερειακή συμβουλος υπεύθυνη διασύνδεσης της Περιφέρειας με εθελλοντικές οργανώσεις-Αλληλεγγύη,η πρόεδρος κα Κουναλάκη με τα μέλη του συλλόγου “Ευ Ζω με τον καρκίνο”, εθελοντές και διερχόμενοι πολίτες.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ