Στα κρατητήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Έρευνα της ΕΛΑΣ στα σπίτια του – Το παρασκήνιο της παράδοσης του | Photos + Video

στα-κρατητήρια-ο-στάθης-παναγιωτόπου-1342890

Έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο θα κάνει η αστυνομία προκειμένου να ψάξει τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του παρουσιαστή, την ώρα που οδηγείται στα κρατητήρια.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλο «πρόλαβε» να παραδοθεί στις αρχές, καθώς είχε δοθεί εντολή για σύλληψη μετά ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών.

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες η αστυνομία θα ψάξει το πλήθος των αναρτήσεων που έχει κάνει. Πέρα από τα revenge porn ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έχει κάνει αναρτήσεις σε τέσσερα ιστολόγια.

Ακόμη και αν είχε προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ΕΛΑΣ.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 48ωρο τον παρακολουθούσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να μην διαφύγει στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος,

Την Πέμπτη ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το παρασκήνιο

Είχε προηγηθεί ένα έντονο παρασκήνιο σχετικά με τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Και αυτό γιατί, μετά τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα περί ενδεχόμενων εξελίξεων εντός της ημέρας, έξω από το σπίτι του παρουσιαστή είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παρουσιαστής ήθελε να αποφύγει να καταγραφεί live η σύλληψή του. Παρόμοια ήταν και η πρόθεση του αρμόδιου εισαγγελέα, με δεδομένο ότι γενικότερα οι Αρχές δεν επιθυμούν να γίνονται συλλήψεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. Ως εκ τούτου, υπήρξε σχετική συνεννόηση, με τον δικηγόρο του παρουσιαστή να επικοινωνεί με τις Αρχές, διατυπώνοντας την πρόθεση του πελάτη του να παρουσιαστεί αυτοβούλως για τα περαιτέρω.

Το χρονικό της παράδοσής του στις Αρχές

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, βγήκε από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ακολουθούσε διακριτικά όχημα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κάθε ενδεχόμενο.

Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του προκειμένου να παρουσιαστεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με άλλο αυτοκίνητο και παραδόθηκε στις Αρχές, πριν τις 4 το μεσημέρι.

Συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε το thesstoday.gr:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν καταιγιστικές, από τη στιγμή που η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στον Απόστολο Λύτρα -έπειτα και από παρότρυνση του γνωστού δικηγόρου- απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της, τις οποίες δημοσίευσε ο πρώην συνεργάτης του “Ράδιο Αρβύλα”.

Εκεί, οι αστυνομικοί έβαλαν την καταγγέλλουσα να δει βίντεο, όπου και αναγνώρισε τον εαυτό της, γεγονός που σήμανε αυτόματα την ενεργοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.

Η σύλληψη του παρουσιαστή δρομολογήθηκε με δεδομένο πλέον ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι διαρκές, καθώς το βίντεο της γυναίκας είναι ακόμα αναρτημένο στο διαδίκτυο, ενώ πλέον δεν μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση. Δεν χρειάστηκε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο παρουσιαστής επρόκειτο να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

newsit.gr, enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook