Στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί! Τα Super Markets Χαλκιαδάκης δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες!

στα-δύσκολα-είμαστε-όλοι-μαζί-τα-super-markets-χα-1550849

Το Σάββατο 15/10 ήταν μια δύσκολη ημέρα για τον τόπο μας, μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας και με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες για επαγγελματίες και ιδιώτες, που είδαν σε λίγα λεπτά τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Τα Super Markets Χαλκιαδάκης, η μεγάλη κρητική εταιρεία, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους Κρητικούς, προχωρά άμεσα σε δράσεις αλληλεγγύης και ανακούφισης για τους πληγέντες.

Δωροεπιταγές αλληλεγγύης συνολικής αξίας 100€ για το κάθε νοικοκυριό για το σύνολο των πληγέντων του Δήμου Σητείας

Μια ουσιαστική κίνηση στήριξης των συνανθρώπων μας για την άμεση κάλυψη των πρώτων αναγκών τους.

Επιπλέον, προσφέραμε άμεσα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου Σητείας για να καλύψουμε τις πρώτες αυξημένες ανάγκες του. Παράλληλα, μετά από επικοινωνία με τα στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου έχουμε ήδη παραδώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες πλημμυροπαθείς του Δήμου τους. Επίσης, είμαστε σε επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στοχευμένα και αποτελεσματικά, τόσο εμείς όσο και σε συνεργασία με τους συνεργάτες προμηθευτές μας.

O Πρόεδρος κ. Μηνάς Χαλκιαδάκης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Χαλκιαδάκης Α.Ε., κυρία Χριστίνα Χαλκιαδάκη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στη Σητεία και μετά από τη συνάντηση τους με τον Δήμαρχο Σητείας κύριο Γιώργο Ζερβάκη και τοπικούς φορείς,  η τελευταία δήλωσε:

«Θέλω πάνω απ΄ όλα ειλικρινά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους μας γιατί φρόντισαν να μην κινδυνεύσει κανείς, γεγονός πάρα πολύ σημαντικό. Και οι πελάτες και το προσωπικό από το κατάστημα μας απομακρύνθηκαν πολύ έγκαιρα και παρέμειναν ασφαλείς. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και όλους όσους όλες αυτές τις ημέρες, μια εβδομάδα τώρα, παλεύουν με τη λάσπη και κατάφεραν να γυρίσουν το μαγαζί στη λάμψη που είχε. Ξεκινάμε άμεσα με τη στήριξη των  πληγέντων νοικοκυριών που έχουν καταγραφεί αυτή τη στιγμή από το Δήμο Σητείας.

Οι άνθρωποι που έχουν μπει στη λίστα του Δήμου, με την ταυτότητα τους, μπορούν να παραλαμβάνουν από το κεντρικό μας κατάστημα στη Σητεία στο Κολονέλο δωροεπιταγές αξίας 100€ για τα πρώτα απαραίτητα ψώνια για το νοικοκυριό τους. Πέρα από τα παιδιά μας, που με δάκρυα στα μάτια έλεγαν ότι προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις να σώσουν το μαγαζί γιατί το νιώθουν σαν το σπίτι τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμο Σητείας, την Πολιτική Προστασία, τη ΔΕΥΑΣ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη Δ.Ε.Η. και όλα τα Σώματα που και εκείνοι παλεύουν όλες αυτές τις ημέρες με τόνους λάσπης.

Ο Δήμαρχος Σητείας κύριος Γιώργος Ζερβάκης δήλωσε : «Τα Super Markets Χαλκιαδάκης παρ’ ότι δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα από την κακοκαιρία, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν όλους τους συνδημότες που έχουν πληγεί. Ο Δήμος θα δώσει την κατάσταση των πληγέντων για την παράδοση των δωροεπιταγών από τα Super market Χαλκιαδάκης. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης μια μεγάλη εταιρεία, παρότι  δέχτηκε και αυτή την καταστροφική μανία της κακοκαιρίας, στέκεται δίπλα στους συνδημότες μας!»

Συγχαρητήρια στους εργαζομένους του καταστήματος της Σητείας!

Σοβαρές ήταν οι ζημιές και στο κατάστημα Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο Σητείας. Τα ορμητικά νερά εισχώρησαν στο χώρο του καταστήματος προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές σε εμπορεύματα και εξοπλισμό. Αξιοσημείωτη η υποδειγματική στάση των εργαζομένων του καταστήματος που κατάφεραν να αντιδράσουν ψύχραιμα και μεθοδικά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας, οδηγώντας τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος στον πρώτο όροφο, αποφεύγοντας τα χειρότερα και παραμένοντας ασφαλείς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την αντίδρασή τους!

Από τη λάσπη στη λάμψη – Δίπλα σας ξανά το s/m Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο Σητειας

Με τις καταστροφές να αποτυπώνονται εύγλωττα στις σχετικές φωτογραφίες, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές από την πλημμύρα στο κατάστημα μας! Μετά από μια εβδομάδα εντατικών εργασιών αποκατάστασης, το κατάστημα Χαλκιαδάκης στο Κολονέλο Σητείας είναι ξανά ανοικτό με πολλές προσφορές και ποιοτικά προϊόντα! Όλοι Μαζί καταφέραμε να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το Σάββατο 22.10, ενώ πραγματοποιήθηκε και Αγιασμός στις εγκαταστάσεις του καταστήματος. Εκτός από τους εργαζόμενους στη Χαλκιαδάκης Α.Ε το σύνολο των προμηθευτών και συνεργατών μας από την πρώτη στιγμή δήλωσαν το παρόν και τη στήριξή τους με κάθε τρόπο.

Σας Ευχαριστούμε που Στα Δύσκολα Είσαστε Δίπλα μας!

Ενωμένοι ξεπερνάμε τις δυσκολίες και ανταποκρινόμαστε στις αντιξοότητες. Η αισιοδοξία για την επόμενη μέρα πρέπει να παραμείνει ζωντανή και για αυτόν τον σκοπό, η Χαλκιαδάκης Α.Ε., όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, είναι έτοιμη να βρεθεί στην πρώτη γραμμή.

Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook