Στα Δικαστήρια σήμερα ο Χανιώτης που φέρεται να χτύπησε τον εργαζόμενό του | Video+Photos

στα-δικαστήρια-σήμερα-ο-χανιώτης-που-φ-1463186

Στα δικαστήρια βρίσκονται το μεσημέρι οι δυο πρωταγωνιστές του βίαιου περιστατικού στην Κίσσαμο, όπου ένας εργοδότης φέρεται να καταδίωξε και να χτύπησε εργαζόμενο με αλυσίδα, όταν εκείνος του είχε ζητήσει τα δεδουλευμένα. (Δείτε ΕΔΩ.)

Ο αλλοδαπός εργάτης προσήλθε, φέροντας τραύματα τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ενώ ο εργοδότης, που αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφωρου, κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, που όμως η πλευρά του παθόντα αναμένεται να ζητήσει να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Έξω από τα δικαστήρια, στο θύμα συμπαραστέκονταν μέλη εργατικών σωματείων, εκπρόσωποι σωματείου οικοδόμων, σωματείου επισιτισμού, του παραρτήματος μουσικών Χανίων και άλλων.

Ο πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων, Μανώλης Ξανθουδάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ειναι σωστό που ο εργάτης κατήγγειλε το περιστατικό και κάλεσε και άλλους συναδέλφους του, αν υπόκεινται σε βία, να μη σιωπούν. Υποστήριξε δε, ότι ο εργοδότης έχει στο παρελθόν συμμετάσχει και σε άλλα παρόμοιας φύσης περιστατικά και κάλεσε τη δικαιοσύνη να αποδώσει τα δέοντα.

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου παραρτήματος Χανίων του συλλόγου πολιτικών μηχανικών, Χαράλαμπος Λουτσέτης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να τηρούνται οι κλαδικές συμβάσεις και οι συνθήκες εργασίας πρέπει να ειναι κατάλληλες και να τηρείται η νομοθεσία. Δηλώσεις συμπαράστασης έκαναν και ο πρόεδρος του σωματείου επισιτισμού Σήφης Αποστολάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Σεραφείμ Ρίζος.

Δείτε τις παρακάτω:

zarpanews.gr

One thought on “Στα Δικαστήρια σήμερα ο Χανιώτης που φέρεται να χτύπησε τον εργαζόμενό του | Video+Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook