Στα χιόνια θα κόψει την πίτα του ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

στα-χιόνια-θα-κόψει-την-πίτα-του-ο-ορειβ-1340252

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορία από τον Σελινιώτικο γύρο του χιονισμένου οροπεδίου Ομαλού στην τοποθεσία Γρε Λέσκα, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, όπου ο Σύλλογος θα κόψει την πίτα του.

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας θα γίνει περίπου στις 12:30 το μεσημέρι. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει με εύκολη πεζοπορία σε βατό ανηφορικό αγροτικό δρόμο, σε περίπτωση δε που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την προσέγγιση στην τοποθεσία αυτή, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι- αρβύλα), να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά ρούχα, σκούφο και γάντια, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Στην διάρκεια της εξόρμησης σε όλη την διαδρομή, καθώς και στην πεζοπορία, θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις από την Γ.Γ.Α. λόγω Covid-19, για την αποφυγή του συγχρωτισμού της ομάδας.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 21/01.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook