Χανιά | Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές που είχαν ρημάξει το Ακρωτήρι

χανιά-στα-χέρια-της-αστυνομίας-οι-ληστ-1622213

Οδηγήθηκαν στον ανακριτή – εισαγγελέα και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα.

Εξιχνιάστηκε, μια υπόθεση ληστείας και τέσσερις  υποθέσεις κλοπών, στα Χανιά

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών κατηγορούμενων για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Πρόκειται για τρία άτομα 34, 30 και 22 ετών, Βούλγαρους πολίτες.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, τιμαλφών και διαφόρων αντικειμένων

Επιπλέον, οι αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση μιας ληστείας και τεσσάρων (4) υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Χανίων.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.12.2022 έως και 02.01.2023 είχαν διαπράξει μια ληστεία σε οικία και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικία και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματωδών ποτών συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των αλλοδαπών και σε Ι.Χ.Ε. οχήματά τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικό όπλο, 2 μαχαίρια, 11 φυσίγγια, πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε να και αποδόθηκε στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook