Στα χέρια της αστυνομίας μεθυσμένος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα του

στα-χέρια-της-αστυνομίας-μεθυσμένος-ο-826256

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, έπειτα από αναζητήσεις, οδηγός οχήματος ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο και ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε μεθυσμένος.

Το τροχαίο, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων, στο ύψος των αρχαίων της Νικόπολης.

Το Ι.Χ, του συληφθέντα, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Ο ασυνείδητος οδηγός ωστόσο, έφυγε από το σημείο, εγκαταλείποντας τον τραυματία.

Για τον εντοπισμό του, κινητοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Πρέβεζας, να συλληφθεί και να υποβληθεί σε αλκοτέστ από τους άνδρες της Τροχαίας που διαπίστωσαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, όπως αναφέρει το prevezanews.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook