Στα Χανιά βρέθηκε ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης – Η επίσκεψη στο Δημαρχείο

στα-χανιά-βρέθηκε-ο-συντονιστής-πυροσ-1571504

Τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνο Δαδούδη, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά με αφορμή των εορτασμών των Εισοδίων της Θεοτόκου, υποδέχθηκε στο γραφείο του πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών συνόδευσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, Πύραρχος, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, ενώ από την πλευρά του Δήμου, παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων ο Δήμος Χανίων θωρακίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που ένα απαιτητικό καλοκαίρι, όπως το φετινό, ξεπεράστηκε χωρίς προβλήματα.

Ο κ. Σημανδηράκης με την ολοκλήρωση της συνάντησης προσέφερε στον Συντονιστή τη δίτομη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου, με την ευχή για κάθε επιτυχία στο έργο του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook