Στα Χανιά το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

στα-χανιά-το-συνέδριο-της-πανελλήνιας-1266065

Στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00 με προορισμό τα Χανιά και η επιστροφή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00, με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ.

Για την προστασία όλων κατά του COVID-19 και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ επιβεβλημένη, για τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο, είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας δύο δόσεων του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ή η κατοχή πιστοποιητικού νόσησης.

Επίσης, κατά την παραμονή στο ξενοδοχείο θα διατίθενται, με μέριμνα του υπευθύνου τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα οριστεί από την ΠΕΑΛΣ, self test.

One thought on “Στα Χανιά το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

  1. Όλοι αυτοί οι δήθεν υπερασπιστές των θαλάσσιων συνόρων μας είναι συνεργοί και πρωταγωνιστές στην άλωση της χώρας μας από λαθραίους τριτοκοσμικούς πού σκοτώνουν, τραυματίζουν, βασανίζουν φρικτά και βιάζουν τα κορίτσια μας. Η ειρωνια είναι ότι έχει;ουν ορκιστεί να υπερασπιζωντε τον ένδοξο και ιστορικό αλλά προδομένο τούτο τόπο και επίσης ότι εμείς πληρώνουμε τους μισθούς των προδότων μας. Ούτε ένας, μα έστω ένας να έχει κάτι μέσα στα παντελόνια τους να φτύσει τους προδότες και να τους καταγγείλει στον λαό που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ υπερασπίζεται ! Ομερτά, μαφια και συμμορία !
    Μόνο ροχαλα και φτύσιμο στους προδότες όπου τους συναντάτε ! Ανάθεμα τους γονιούς που γέννησαν τέτοια ερπετά ! Το κακό και το αίμα των θυμάτων αυτών που επέτρεπαν να μπουν στην χώρα και να σκοτώνουν συνπολίτες μας ευχωμαι να πέσει πάνω τους και στα παιδιά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook