Άφησαν τις στολές και φόρεσαν τις φανέλες οι αστυνομικοί της Κρήτης: Χανιά – Λασίθι σημειώσατε… διπλό | Photos + Video

άφησαν-τις-στολές-και-φόρεσαν-τις-φανέ-1285134

Άφησαν για λίγο τις στολές και φόρεσαν τις… φανέλες οι Αστυνομικοί της Κρήτης.

Το απόγευμα της Κυριακής οι Χανιώτες αναμετρήθηκαν κόντρα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Λασιθίου, στο δημοτικό γήπεδο Νεροκούρου για το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών, μία διοργάνωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ομάδα των Χανίων πάλεψε μέχρι το τέλος, σημειώνοντας 2 γκολ όμως οι Λασιθιώτες τους πήραν την νίκη μέσα από τα χέρια με τον αγώνα να λήγει 2-3.

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κρήτης δόθηκε στις 6 το απόγευμα.

«Είναι μία γιορτή για εμάς τους Αστυνομικούς, να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα.  Το αποτέλεσμα είναι ότι ερχόμαστε πιο κοντά. Είναι μια ψυχοθεραπεία για εμάς και δηλώνουμε για άλλη μια φορά την στήριξή μας στα παιδιά της αθλητικής ένωσης αστυνομικών που κάνουν ένα τεράστιο έργο γιατί μέσα από αυτές τις ενέργειες βελτιώνουν την εικόνα της αστυνομίας απέναντι στην κοινωνία.» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, το Ρέθυμνο αγωνιζόταν στην έδρα του, κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου.

zarpanews.gr

One thought on “Άφησαν τις στολές και φόρεσαν τις φανέλες οι αστυνομικοί της Κρήτης: Χανιά – Λασίθι σημειώσατε… διπλό | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook