Στα Χανιά την Κυριακή ο Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

στα-χανιά-την-κυριακή-ο-υπουργός-άμυνα-804960

Ο νέος υπουργός εθνικής άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο του βομβαρδισμού του Επαναστατικού Στρατοπέδου του Ακρωτηρίου, που διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», η Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου και οι Πολιτιστικοί Φορείς Ακρωτηρίου  την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11:30, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Το Α΄ μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στον ανδριάντα του Σπύρου Καγιαλέ (τάφοι Βενιζέλων) και θα περιλαμβάνει: επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Ύμνου της Κρήτης και του Εθνικού Ύμνου.

Το Β΄ μέρος θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο Ακρωτηρίου (πρώην Πολυκλαδικό). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Νικολακάκης, Διευθυντής Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι οργανωτές, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ριζίτικο τραγούδι από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο “Καγιαλές” και κρητικούς χορούς από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Χωραφακίων – Σταυρού, τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο “Καγιαλές” και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Στερνών Ακρωτηρίου «Μινώα».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook