Στα Χανιά τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη που έστειλε ο Μακρόν – Photo + Video

στα-χανιά-τα-γαλλικά-πολεμικά-αεροσκά-1089224

Στα Χανιά προσγειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης τα τρία πολεμικά αεροσκάφη της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες σε συνέχεια της έντασης στην περιοχή νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Κατά αποκλειστικότητα το zarpanews.gr σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων, ώστε να παραμένουν σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου «Rafale» και ένα μεταγωγικό αεροπλάνο τύπου C-130 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Νωρίτερα, τα αεροσκάφη που ήταν σταθμευμένα στην αεροπορική βάση της Πάφου, απογειώθηκαν με κατεύθυνση προς την Ελλάδα, πετώντας πάνω από τον θαλάσσιο χώρο που έχει δεσμεύσει η Τουρκία για έρευνες με το Όρουτς Ρέις.

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδας- Γαλλίας,με τη συμμετοχή μέσων και προσωπικού των δύο χωρών, στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής την οποία έχει δεσμεύσει με παράνομη NAVTEX η Τουρκία για διεξαγωγή ερευνών.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στα Χανιά τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη που έστειλε ο Μακρόν – Photo + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook