Στα Χανιά σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

στα-χανιά-σήμερα-ο-πρωθυπουργός-κυριά-862067

Στα Χανιά βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα στην εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Η εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου θα γίνει στο Μεγάλο Αρσενάλι.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις  7.30 θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά, στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώνεται για την παρουσίαση του έργου του ΒΟΑΚ.

Tο πρόγραμμα του πρωθυπουργού έτσι όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το γραφείο του, περιλαμβάνει μόνο την παρουσία του στην εκδήλωση για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στα Χανιά βρίσκεται από χθες και ο υπουργός υποδομών Κώστας Καραμανλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σήμερα, το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός θα παραστεί μαζί με όλη την οικογένεια Μητσοτάκη στο μνημόσυνο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου.

zarpanews.gr

One thought on “Στα Χανιά σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

  1. Νομιζω διαχρονικα δεν θυμαμαι αλλον πολιτικο »ηγετη» να κανει καθε ΣΚ μια εξορμηση… Ικαριες, Χανια, Παρο… Και δεν μπηκε ακομα το καλοκαιρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook