Στα Χανιά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Πού θα πάει, ποιους θα δει

Στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου, η Πρόεδρος της της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα εγκαινιάσει την έκθεση «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση» που φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί:

Στις 13:00 στο «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»: Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» θα αναγορεύσει την Α.Ε. την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε Επίτιμη Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος, για την προσωπική της διαδρομή ως κορυφαίας δικαστικής λειτουργού σε ένα θεσμό που συνδέθηκε στενά με το μεταρρυθμιστικό έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, την ενεργό συμμετοχή και την ουσιαστική προσφορά της στο επιστημονικό έργο του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Στις 17:30 επίσημη έναρξη της τελετής εγκαινίων στον Φιλολογικό Σύλλογο Χανίων “Ο Χρυσόστομος” (Χάληδων 83), με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Γενικό Επιμελητή της Έκθεσης και Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων, Δημήτρη Ανδρεαδάκη, τον Συλλέκτη, Μιχάλη Κρασάκη και επίσημη ομιλία από την Α.Ε., την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη συνέχεια τα εγκαίνια στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την Κυριακή η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφτεί το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι προκειμένου να επισκεφτεί τους σεισμοπαθείς μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

zarpanews.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ