Στα Χανιά Παυλόπουλος – Τασούλας | Στις εκδηλώσεις εορτασμού για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

στα-χανιά-παυλόπουλος-τασούλας-στις-901502

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στην Χαλέπα, εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Θα προηγηθεί Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Προέδρου του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Τασούλα.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με ομιλία από τον Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του Ιδρύματος Κωνσταντίνο Τασούλα, αναγορεύσεις ευεργετών και εταίρων του, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το επετειακό δρώμενο «Για την Ένωση», σε σκηνοθεσία του Χρήστου Ραχιώτη. Ερμηνεύουν οι Χρήστος Ραχιώτης, εκπαιδευτικός, ηθοποιός, εμψυχωτής, Νίκος Σωτηρόπουλος, μουσικός και Νεκτάριος Ξανθουδάκης, εκπαιδευτικός.

Εξάλλου, την επόμενη ημέρα, Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση που διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”.

Συγκεκριμένα, στον Μητροπολιτικό Ναό Χανίων θα τελεστούν Θεία Λειτουργία – Μνημόσυνο (07:30) και Επίσημη Δοξολογία (11:00), θα ακολουθήσει πομπή προς το Φρούριο Φιρκά και έπαρση της σημαίας, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook