Στα Χανιά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τη θεομηνία: Περιοδεία στους τόπους της καταστροφής | Photos

στα-χανιά-ο-υπουργός-εθνικής-άμυνας-με-819492

Έκτακτη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στα Χανιά, κατόπιν εντολής του Πρωθουπουργού, προκειμένου να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές και να βοηθήσει στην οργάνωση για την τοποθέτηση των στρατιωτικών γεφυρών που διέθεσαν οι στρατιωτικές αρχές.

Ο υπουργός και τέως αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε πως ο στρατός θα είναι σε ετοιμότητα να παράσχει οτιδήποτε του ζητηθεί, ενώ όσον αφορά στις γέφυρες που θα τοποθετηθούν, αυτές θα είναι έτοιμες εντός 2-3 ημερών, ανάλογα με την κατάσταση των υποβάθρων που θα στηρίζονται.

Μεταξύ άλλων ο ΥΠΕΘΑ δήλωσε:

«Ήρθα σήμερα, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, ώστε να βοηθήσουμε την Περιφέρεια, να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε από τις ζημιές που έχουν προκύψει. Έχω εικόνα από τους δικούς μου μηχανικούς και από την Περιφέρεια, και από τον Περιφερειάρχη τον κ. Αρναουτάκη με τον οποίο και έχω μιλήσει, και με τον κ. Σπίρτζη. Απλά θα δούμε πως θα στήσουμε τώρα το επιτελείο.

Ήδη από σήμερα το πρωί φορτώσαμε δύο γέφυρες Belley, είναι ήδη στον Πλατανιά και από αύριο το πρωί αισιοδοξούμε ότι θα ξεκινήσουμε τις αποκαταστάσεις, να τοποθετηθεί η πρώτη γέφυρα και θα δούμε στη συνέχεια, σε συνεργασία με την Περιφέρεια πως μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να συνδράμουμε στην αποκατάσταση της επικοινωνίας των χωριών της Δυτικής Κρήτης, γιατί από ότι βλέπουμε έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά. Ελπίζουμε ότι πολύ γρήγορα θα τα καταφέρουμε».

zarpanews.gr

One thought on “Στα Χανιά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τη θεομηνία: Περιοδεία στους τόπους της καταστροφής | Photos

  1. Μωρε και ο καφετζής τση βούληση δεν κατέβηκε ακόμα να μας συμπαρασταθεί? Δεν την αντέχουμε πια άλλη συμπόνια και ευαισθησία, θα βάλουμε τα κλάματα από την συγκίνηση. Οι τοπικοί άρχοντες σημερο δεν θα έκαναν άλλη δουλειά από το να παραστεκουλιζουν στους κυβερνητικούς για μια ακόμα φωτό αγκαζέ και με τα υψηλά τρομάρα τους πρόσωπα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook