Στα Χανιά ο Υφυπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ | Επίσκεψη στη βάση της Σούδας | Photos

στα-χανιά-ο-υφυπουργός-ναυτικού-των-ηπ-898033

Ο Υφυπουργός του Αμερικανικού Ναυτικού Thomas Modly επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Αεροναυτικής Βάσης Υποστήριξης της Σούδας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή της Μεσογείου. Διεμήνυσε δε ότι είναι κρίσιμης σημασίας να βοηθήσουν οι εργαζόμενοι στη βάση, στην οικοδόμηση σχέσεων με τους συνεργάτες και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Ο Modly περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της NSA Souda Bay και επισκέφθηκε τη βάση του NATO στο Μαράθι, όπου είδε από πρώτο χέρι τις προβλήτες, το κέντρο επιχειρήσεων, τις λιμενικές επιχειρήσεις, την ασφάλεια λιμανιών και τις αποθήκες στο σημείο.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υφυπουργός του Αμερικανικού Ναυτικού συναντήθηκε με τους ναύτες που υπηρετούν στη Βάση και συζήτησε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις της παρουσίας στην Ελλάδα.
O Modly δήλωσε ότι η στρατηγική θέση της NSA Souda Bay παρέχει στο Ναυτικό ένα σαφές υλικοτεχνικό πλεονέκτημα όσον αφορά την προμήθεια πλοίων και ναυτικών στη Μεσόγειο με αυτό που χρειάζονται για να διατηρήσουν μακρές ώρες ατμού – από τα όπλα και τα τρόφιμα έως τις επιστολές από το σπίτι.Ωστόσο, σημείωσε ότι η συνεργασία με τους εταίρους και τους συμμάχους σε όλο τον κόσμο είναι επίσης μέρος της αποστολής εδώ. «Δεν είναι μόνο η επιχειρησιακή πλευρά, αλλά οι σχέσεις που χτίζονται με την πάροδο του χρόνου είναι πραγματικά κρίσιμες για μας», δήλωσε ο Modly.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook