Στα Χανιά ο Τίμιος και θαυματουργός Σταυρός της Χατζίνας

στα-χανιά-ο-τίμιος-και-θαυματουργός-στ-856871

Εκ του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι κατά την εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Θεράποντος, 14 Μαίου, εορτάζει και το παρεκκλήσιο του Ιδρύματος, το οποίο ευρίσκεται εις τον προαύλιο χώρο:

«Κατά τον Εσπερινό του φετινού εορτασμού το Ίδρυμα θα έχει την μεγάλη ευλογία να υποδεχθεί τον Τίμιο και θαυματουργό Σταυρό από το Ρέθυμνο, γνωστό και ως Σταυρό της Χατζίνας (Ρούστικα), ο Οποίος θα μεταφερθεί με την ευχή και ευλογία του Σεβ.

Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου.

Πρόγραμμα πανηγύρεως.

Δευτέρα, 13 Μαίου ώρα 6.15μ.μ. Άφιξη-Υποδοχή Τιμίου Σταυρού. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού ο Τίμιος Σταυρός θα τεθεί προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών. Άμα το πέρας του Εσπερινού ο Τίμιος Σταυρός θα μεταφερθεί εις τα δωμάτια των ενοίκων του Ιδρύματος προς προσκύνηση και αγιασμό και ευθύς αμέσως θα αναχωρήσει δια Ρέθυμνο. Τρίτη, 14 Μαίου, Όρθρος-Θεία Λειτουργία.

Καλείται ο λαός του Θεού όπως μετέχει της πανηγύρεως του Αγίου Θεράποντος, προσκυνήσει τον Τίμιο Σταυρό και λάβει την χάρη και ευλογία Του.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook