Στα Χανιά ο Πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα: Συναντήθηκε με Μαροκινούς φοιτητές στο ΜΑΙΧ | Photos

στα-χανιά-ο-πρέσβης-του-μαρόκου-στην-ελ-1440680

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 επισκέφθηκε το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (CIHEAM-MAICh) ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα, κύριος Μοhammed Sbihi συνοδευόμενος από τον επίτιμο Πρόξενο του Βασιλείου του Μαρόκου, κύριο Εμμανουήλ Γαλανάκη, στα πλαίσια της επίσκεψής του Πρέσβη στην Κρήτη.

Τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, Δρ. Γεώργιος Μπαουράκης και τους ξενάγησε στους χώρους του Ινστιτούτου, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ποιότητας Τροφίμων και Χημείας, Γεωπληροφορικής στη Διαχείριση Περιβάλλοντος, Γενετικής και Βιοτεχνολογίας Οπωροκηπευτικών και Αειφόρου Γεωργίας, όπως και στο εργαστήριο Εδαφολογίας, στην Τράπεζα Σπόρων και στους Συνεδριακούς Χώρους.

Οι συντονιστές και υπεύθυνοι των τμημάτων τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Μαροκινούς φοιτητές που βρίσκονται στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων στα πλαίσια των μεταπτυχιακών τους σπουδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook