Στα Χανιά ο Πιερρακάκης: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός Δήμων και Περιφέρειας στο επίκεντρο της επίσκεψης | Photos

στα-χανιά-ο-πιερρακάκης-ο-ψηφιακός-μετ-1466765

Δεκαεννέα εκατομμύρια ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δήμων και της Περιφέρειας διαθέτει στην Κρήτη το υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης, όπως έκανε γνωστό σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στο μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη, Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη, Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη, του ΤΕΕ τΔκ Παντελή Πετσετάκη του Εμπορικού Συλλόγου Δώρα Κυριακάκη και της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλη Γιαννούλη.

O κ. Πιερρακάκης νωρίτερα,  επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης και στη συνέχεια το ίδρυμα ερευνών και μελετών Ελ. Βενιζέλος υπογράφοντας στο βιβλίο επισκεπτών, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε: «“Ο σπουδαιότερος Έλληνας πολιτικός μετά τον Περικλή”, ειπώθηκε για εκείνονστην εποχή του. Με συγκίνηση, δέος και διάθεση για έμπνευση, βρισκόμαστε σήμερα στο σπίτι του. Οι ιδέες του και το παράδειγμά του παραμένουν επίκαιρα – όσο ποτέ!».

Στην συνέχει συμμετείχε σε σύσκεψη με αντικείμενο τα προγράμματα χρηματοδοτήσεων που ήδη τρέχουν για Χανιά και Ηράκλειο ενώ ανοίγουν σήμερα και για 17 μικρότερους δήμους της Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook