Στα Χανιά ο Παύλος Πολάκης – Το πρόγραμμα της περιοδείας του

στα-χανιά-ο-παύλος-πολάκης-το-πρόγραμ-1188571

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς, συλλογικότητες και απλούς πολίτες για την ανάδειξη των προβλημάτων τους και την στήριξη τους μέσα από τον θεσμικό του ρόλο, θα περιοδεύσει σε περιοχές του νομού Χανίων το προσεχές Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουνίου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του είναι το ακόλουθο: 

Σάββατο 19 Ιουνίου 

11:00 π.μ: Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και παραγωγικούς φορείς του Δήμου Καντάνου-Σελίνου στο Δημαρχείο Παλαιόχωρας. 

13:00 μ.μ: Επίσκεψη στο Ιατρείο Παλαιόχωρας και ενημέρωση για την ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης του «Πωλιουδοβάρδειου» που χρηματοδοτήθηκε από το Αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας επί θητείας του ίδιου ως Αναπληρωτής Υπουργός. 

13:30 μ.μ: Επιθεώρηση των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα «Φιλόδημος» σε Παλαιόχωρα και Σούγια. 

Κυριακή 20 Ιουνίου 

18:00 μ.μ: Επίσκεψη στο Κτηριακό συγκρότημα των Λυκείων της Κισσάμου και συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων Δημοτικής, Μέσης εκπαίδευσης και Ειδικού σχολείου καθώς και με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και των αρμοδίων της Δημοτικής Αρχής.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook