Στα Χανιά ο Παύλος Γερουλάνος στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ | Photos + Video

στα-χανιά-ο-παύλος-γερουλάνος-στο-πλαί-1316079

Από τα Χανιά ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή, την περιοδεία του στην Κρήτη ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου.

Ό κ. Γερουλάνος βρίσκεται αυτήν την ώρα στους  Τάφους των Βενιζέλων αργότερα θα περιοδεύσει στην πόλη των Χανίων, όπου και θα παραμείνει ως τις 12:30 μ.μ βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί.

Κατόπιν, στις 1:30 μ.μ. θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, απ’ όπου θα αναχωρήσει γύρω στις 3 μ.μ. με προορισμό το Ηράκλειο, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική του συγκέντρωση το απόγευμα στις 6:30 στο ξενοδοχείο “Ibis”.

Αύριο Σάββατο 13 Νοεμβρίου, o Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί τα Ανώγεια στις 11 π.μ., όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ενώ θα επισκεφτεί και την οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Κατόπιν θα κατευθυνθεί στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο στις 2 μ.μ., όπου θα μείνει ως το απόγευμα, οπότε και θα αναχωρήσει ξανά για το Ηράκλειο και την Αθήνα, αργά το απόγευμα.

Μήνυμα ενότητας

Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ, ερωτηθείς για τις επικείμενες εκλογές στο κόμμα, ο κ. Γερουλάνος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η διαδικασία πάει καλά, θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλη προσέλευση. Να μείνουμε αφοσιωμένοι στα μηνύματα μας, να μην χαθούμε στο χθες. Έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο».

Παράλληλα, απεύθυνε έκκληση για ενότητα στο κόμμα: «Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την διαδικασία και να μείνουμε ενωμένοι και μέχρι τις εκλογές αλλά και την επόμενη μέρα» ανέφερε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook