Στα Χανιά ο Ολλανδός για το ποδηλατοδρόμιο – Την Τρίτη οι εξελίξεις

στα-χανιά-ο-ολλανδός-για-το-ποδηλατοδρ-925574

Στα Χανιά αναμένεται να βρίσκεται την Τρίτη ο Ολλανδός κατασκευαστής, Σάντερ Ντούμα (Sander Duma), που ειδικεύεται στην κατασκευή ποδηλατοδρόμιων.

Η άφιξη του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι πολύ σημαντική και το πιθανότερο είναι να καταγραφούν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις για ό,τι αφορά το έργο στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Ντούμα συνεπικουρούμενος από στελέχη του Δήμου Χανίων, αναμένεται να δώσει το παρόν το πρωί (09:30) στο ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά, βλέποντας από κοντά την εγκατάσταση. Σίγουρα, ο κ. Ντούμα θα βγάλει τα συμπεράσματά του για το πώς είναι αυτή τη στιγμή η εγκατάσταση, αλλά και τι θα μπορούσε να γίνει από ‘δω και στο εξής προκειμένου αυτή η αθλητική υποδομή να μπορέσει να λειτουργήσει.

Στη συνέχεια, προγραμματίζεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου η οποία θα παρατεθεί στο δημαρχείο Χανίων. Ήδη μάλιστα ο Δήμος Χανίων έχει κάνει γνωστό αυτό το γεγονός με δελτίο Τύπου.

Όπως σημειώνεται:

«Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, σχετικά με θέματα αθλητισμού και ειδικότερα με την δρομολόγηση των έργων αποπεράτωσης του ποδηλατοδρομίου Χανίων. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ., στο γραφείο Δημάρχου, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Μιχαηλάκη Στέλιου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook