Στα Χανιά ο Μανώλης Συντυχάκης: «Η κυβέρνηση απαξιώνει τα αθλητικά σωματεία» | Video + Photos

στα-χανιά-ο-μανώλης-συντυχάκης-η-κυβέ-1389855

Στα Χανιά βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, στα πλαίσια συσκέψεων που οργάνωσε το ΚΚΕ με αφορμή τα πρόσφατα αθλητικά γεγονότα που απασχόλησαν την Ελλάδα.

Ο κύριος Συντυχάκης, συνομίλησε με τους αντιδημάρχους αθλητισμού των δήμων της Π.Ε Χανίων με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με την έλλειψη χρηματοδότησης για τον αθλητισμό αλλά και τα ζητήματα των αθλητικών σωματείων, σε ό,τι αφορά τις υποδομές και τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Όπως ανέφερε ο κύριος Συντυχάκης σε δηλώσεις του στο zarpanews.gr, «Οι νέοι διψούν για τον αθλητισμό. Η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την απαίτηση της νέας γενιάς».

«Θα απαιτήσουμε την απαραίτητη κρατική χρηματοδότηση για τα 400 αθλήτικά σωματεία της Περιφερειακής Eνότητας Χανίων για τη συντήρηση και την ανέγερση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Η κυβέρνηση θέλει να απαξιώσει τα σωματεία. Ο αθλητισμός δεν είναι εμπόρευμα», συμπλήρωσε ο βουλευτής.

Στη συνέχεια ο κύριος Συντυχάκης συνομίλησε με φορείς του αθλητισμού των Χανίων, εκπροσώπους της ΕΠΣΧ, του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου και της αντίστοιχης πανελλήνιας ένωσης, του ΝΟΧ, του ΣΕΓΑΣ καθώς και φορείς του κλασσικού αθλητισμού και ανέλυσαν ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες και την καθημερινότητα των σωματείων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και την οπαδική βία, λόγω και της κατάθεσης στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook