Στα Χανιά ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί» | Photos

Μεγάλη μέρα σήμερα για τους οπαδούς και φίλους της Ελληνικής Λύσης, με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Βελόπουλο, να επισκέπτεται τα Χανιά.

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, ο κος Βελόπουλος τοποθετήθηκε για τα ζητήματα της επικαιρότητας και τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα, καταγγέλλοντας τη νέα κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους χειρισμούς του τόσο στα ελληνοτουρκικά, όσο και στο προσφυγικό.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σε δηλώσεις του στα μέσα, μίλησε για έντονη ψυχρολουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας:

«Αν δεν καταλάβει η κυβέρνηση οτι είμαστε μόνοι σε όλα τα προβλήματα και δεν οργανωθούμε θα έχουμε πολλές ψυχρολουσίες από εδώ και στο εξής. Πρέπει να σοβαρευτεί, γιατί δεν κυβερνούν, απλά σχεδιάζουν, και μάλιστα λάθος.Ακόμη, ξεκαθάρισε οτι είναι λάθος η σκέψη για προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αντ’ αυτού να απαντήσουμε πέρα από τον διάλογο και με τη δύναμη της ισχύος:

«Υπάρχει ισχύς και με αυτήν πρέπει να απαντήσουμε στους Τούρκους. Να κάνουμε χάρτες κι εμείς με τα Πριγκηπόννησια και άλλες βραχονησίδες που δεν καταγράφονται στη συνθήκη της Λωζάννης ως τουρκικές και να τις διεκδικήσουμε. Όταν δεν διεκδικείς τίποτα χάνεις και αυτά που έχεις.»

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος στα Χανιά. zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ