Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε την ακολουθία του Eπιταφίου στη Χαλέπα | Video + Photos

στα-χανιά-ο-κυριάκος-μητσοτάκης-παρα-1429247

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι στη Χαλέπα βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου παρακολούθησε την ακολουθία του Επιταφίου.

O πρωθυπουργός έφτασε στον Ιερό Ναό λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τον γιό του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη, την Αλεξία Μπακογιάννη, τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε κατά την άφιξή του στον ιερό ναό ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, θα περάσει της ημέρες του Πάσχα στα Χανιά για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν του είχε επιτραπεί λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Δείτε live:

 

zarpanews.gr

7 thoughts on “Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε την ακολουθία του Eπιταφίου στη Χαλέπα | Video + Photos

  1. Ειλικρινά ρε παιδιά τέτοιες μέρες… τι τους δίνετε τόση σημασία; Πέρα από την καταγωγή τους τι έκαναν για τα Χανιά;

  2. Άξιοι της τύχης σας ανατολιτες ψηφοφόροι ! Όλοι τα ανθελληνικά περιτωματα μαζί και δεν βρέθηκαν 10 σάπια αυγά ρε ραγιάδες ??? Αν ήξερε ο Κολοκοτρωνης τι καραγκιοζηδες ελευθέρωνε το 21 θα είχε βοηθήσει τον Δράμαλη να πετσοκόψει και τον τελευταίο ραγιά στα χώματα της Ελλάδας !

      1. Και για ραγιάδες σαν εσένα είναι το σχόλιο, μάλλον η γλώσσα σου είναι μακριά και σένα σαν του σκουπιδιντενεκέ μητσοτάκη, βέβαια εσυ γλείφεις ψηφοφόρους, αυτός ξένους και ξένες γερό κλανιαρηδες και γεροκλανιάρες, το μόνο κοινό που έρχεται είναι το ανθελληνικό μισος και το κόμπλεξ που έχετε για τους Έλληνες και ο κοινός προορισμός που σας ετοιμάζουμε σύντομα οταν θα πατήσουμε το καζανάκι : ο βόθρος από όπου βγηκατε και θα σας ξαναστειλουμε κουραδες .

  3. ταρατατζούμ και ενώπιον του Θεού-Ιησού. Σε πια άλλη πολιτισμένη χώρα γίνονται ρε αυτά με τους πολιτικούς; Στην Ζάμπια ή στην Ζιμπάμπουε; Στις πολιτισμένες χώρες, οι τύποι με τις κουστουμογραβάτες «είναι ανύπαρκτοι» ρε. Κάνουν μόνον την δουλειά τους και δεν φαίνονται πουθενά. Περνούν από δίπλα σου και «δεν φαίνονται». Κάνουν μονάχα την δουλειά τους και τίποτε άλλο. Και εάν τα κάνουν, τα κάνουν στα ανύπαρκτα σούργελα τους βασιλιάδες τους. Κοίτα εδώ χάλι και μέσα και έξω από τον οίκο του Θεού. Γιατί δεν βάλατε και ένα ραφάλ να κάνει τούμπες; Στην Ανάσταση να βάλετε 5-6 ραφάλ να γίνει τζέρτζελο μαζί με τα βεγγαλικά. Μπανανία

  4. Τον καημένο!!! Πρέπει να πέρασε μεγάλη καταπίεση, τόσες φορές που αναγκάστηκε να κάνει το σταυρό του, να προσκυνήσει Επιτάφιο και εικόνες και να ακούει ψαλμούς….. Φρίττει ο σατανάς με αυτά…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook