Στα Χανιά ο Καμίνης: «Το ΚΙΝΑΛ έχει συσπειρωθεί σε υπερθετικό βαθμό εν όψει εκλογών»

στα-χανιά-ο-καμίνης-το-κιναλ-έχει-συσπ-844577

Ισχυρή ήταν η παρουσία των φίλων και ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, αλλά και απλών πολιτών, στην σημερινή εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποίησε το κόμμα στο ΚΑΦΕ ΚΗΠΟΣ στις 7.30 το απόγευμα.

Στα Χανιά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Καμίνης, ο επίσης υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννη Μεϊμάρογλου, αλλά και ο Γιάννης Δάλμας, με καταγωγή απο τα Χανιά, ο οποίος ξεκίνησε συμβολικά την περιοδεία του ανα την Ελλάδα με στόχο το Ευρωκοινοβούλιο από τους τάφους των Βενιζέλων.Στην συζήτηση αναπτύχθηκαν οι θέσεις του ΚΙΝΑΛ για την πολιτική επικαιρότητα, τις ευρωεκλογές και τις αποφάσεις του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος. Μιλώντας στα μέσα, Γιώργος Καμίνης σχολίασε:

Ήταν τιμή για μένα η πρόσκληση του Κινήματος Αλλαγής για να μιλήσω εδώ. Η Ελλάδα θα πρέπει διαρκώς να επιδιώκει μία δυνατή Ευρώπη, για να μπορεί η ίδια να είναι ισχυρή. Μιλάμε όμως για μία Ευρώπη που πρέπει να αλλάξει ρότα. Μία Ευρώπη της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για πρώτη φορά μετά τον Β’ ΠΠ βλέπουμε τη νέα γενιά να αντιμετωπίζει την προοπτική να ζήσει χειρότερα από τους γονείς της. Γι’ αυτό φταίνι οι πολιτικές της λιτότητας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Αυτές οι πολιτικές είναι που έχουν τροφοδοτήσει τους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές που θέλουν να την διαλύσουν.Οι Ευρωεκλογές είναι και πολιτικές εκλογές. Το μήνυμά τους είναι πολιτικό και παράλληλα ένα προμήνυμα για τις εθνικές εκλογές, ώστε να αποδείξουμε οτι έχουμε συσπειρωθεί σε έναν υπερθετικό βαθμό στο ΚΙΝΑΛ. Εγώ το βλέπω σε όλη την Ελλάδα, αυτό δείχνουν και οι έρευνες της περιφέρειας. Πάμε πολύ δυνατά με τον στόχο των Ευρωεκλογών, των τοπικών και τω εθνικών εκλογών, για να δώσουμε μια νέα κυβέρνηση στη χώρα.zarpanews.gr

One thought on “Στα Χανιά ο Καμίνης: «Το ΚΙΝΑΛ έχει συσπειρωθεί σε υπερθετικό βαθμό εν όψει εκλογών»

  1. Η ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΓΡΙΩΝ
    ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΒΑΜΒΟΥΚΑ…
    ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 65+, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ (ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ) ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ…
    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ…
    ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και ξανάΖΑΡΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook