Στα Χανιά ο Γιώργος Τράγκας: «Προτείνουμε δέκα χρόνια περίοδο χάριτος για χρέη, εξομοίωση φόρων με Κύπρο» – Γιατί θέλει να μπει στη Βουλή | Video

στα-χανιά-ο-γιώργος-τράγκας-προτείνο-1296238

Στα Χανιά βρέθηκε την Κυριακή ο επικεφαλής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, σε μια από τις περιοδείες που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ανά την επικράτεια. Ο κ. Τράγκας συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές της κίνησης σε γνωστό καφέ στο Ενετικό Λιμάνι, ενώ νωρίτερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε συνάντηση με φορείς στο Οικονομικό Επιμελητήριο Χανίων.

«Καμία ανάπτυξη δεν θα υπάρξει στη χώρα όταν η φορολογία είναι σε αυτά τα επίπεδα και με τον μισό πληθυσμό είναι υπερχρεωμένος στο δημόσιο και τις τράπεζες. Εμείς προτείνουμε την εξομοίωση της φορολογίας στην Ελλάδα με αυτή της Κύπρου και περίοδο χάριτος δέκα ετών τουλάχιστον για τα χρέη, με επανεξέταση των φακέλων σε ατομικά και επιχειρηματικά δάνεια», δήλωσε ο κ. Τράγκας.

Μια ημέρα νωρίτερα, ο πρόεδρος της κίνησης είχε βρεθεί στις σεισμόπληκτες περιοχές στο Ηράκλειο και ανέφερε ότι οι ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπιση της καταστροφής είναι ανεπαρκείς:

«Ο δήμαρχος ζήτησε 420 κοντέινερ και παρέλαβε 34 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την παραμονή της επίσκεψής μου πιστώθηκαν 5 εκατομμύρια ευρώ και διανεμήθηκαν σε 414 δικαιούχους, ενώ περιουσίες έχασαν 3.000 άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τράγκας ρωτήθηκε ακόμα, πώς έφτασε στην απόφαση να δραστηριοποιηθεί στο πολιτικό σκηνικό και απάντησε πως θέλει να συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις που λαμβάνονται:

«Έχω αποφασίσει να ανταποδώσω την επωνυμία και την ευπορία που μου έδωσε η εμπιστοσύνη των πολιτών. Από τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά δίκτυα μπορείς να επηρεάσεις ή να αναχαιτίσεις αποφάσεις. Δυστυχώς, μόνο στη Βουλή μπορείς να διαμορφώνεις αποφάσεις προς όφελος των συμπατριωτών σου«, είπε, μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος.

Νωρίτερα, ο κ. Τράγκας είχε επισκεφθεί και το Ρέθυμνο.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στα Χανιά ο Γιώργος Τράγκας: «Προτείνουμε δέκα χρόνια περίοδο χάριτος για χρέη, εξομοίωση φόρων με Κύπρο» – Γιατί θέλει να μπει στη Βουλή | Video

  1. Η αποστολή του ειναι να κλέψει ψήφους του Ηλία Κασιδιάρη, το σύστημα τρέμει τον Κασιδιάρη και έχει ρίξει ολους τους δεξιούς γυρολόγους να κάμουνε κόμματα για να ελαττώσουν το ποσοστό του Κασιδιάρη να μην μπει στη Βουλή !
    Αυτός ο φαφλατάς ειναι ένας ακόμα καραγκιοζάκος που προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφερωντα του συστήματος εξουσίας με το αζημειωτο, θα τον φορτωθούμε και αυτόν να τον πληρώνουμε χρυσό μέχρι να πεθάνει. Το παίζει γνώστης και ξερόλας αλλά τόσες δεκαετίες που μας καταστρέφαν και μας πτωχευσαν ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ! Και έρχεται τώρα και μας λέει ψηφίστε μα να σας ……σώσω ! Αν ειναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα τόσο ηλίθιοι Έλληνες ! Μη του πετάξετε ντομάτες και αυγά, ούτε αυτό δεν αξίζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook