Στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς: «Θέλω να μπω στο Ευρωκοινοβούλιο για να δημιουργήσω θέμα…»

στα-χανιά-ο-γιώργος-ρωμανιάς-θέλω-να-μ-858193

Στα Χανιά βρίσκεται, στο πλαίσιο ομιλίας του σε εκδήλωση για τις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση, ο Οικονομολόγος, τ. Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, Γιώργος Ρωμανιάς.

Ο γεννημένος στη Νέα Χώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής, σε μία ανάπαυλα από το φορτωμένο προεκλογικό του πρόγραμμα, απόλαυσε μαζί με συνεργάτες του, τον όμορφο καιρό στην πόλη, γευμάτισε σε γνωστό ταβερνάκι στο κέντρο των Χανίων και μίλησε στο zarpanews.gr.

Όπως εξήγησε στο zarpanews.gr ο κ. Ρωμανιάς, σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, επισκέπτεται τα Χανιά, όπου χαίρεται να ανταμώνει με φίλους και γνωστούς. Σήμερα μάλιστα ήταν και πολύ άγνωστοι που τον σταματούσαν στο δρόμο, εκφράζοντας την χαρά τους και την υποστήριξή στην προσπάθειά του. Αυτό όμως που τον εντυπωσίασε περισσότερο και του προκάλεσε πολλές νοσταλγικές θύμησες ήταν η βελτιωμένη, όπως δήλωσε, εικόνα των Χανίων.

«Μου άρεσε πολύ, που οι Χανιώτες με θυμούνται… Πολύς κόσμος με σταμάτησε στο δρόμο να μιλήσουμε και να μου εκφράσουν την υποστήριξή τους. Χαίρομαι πραγματικά γιατί κάθε φορά που έρχομαι διαπιστώνω αλλαγές προς το καλύτερο. Ακόμη και στην περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα ήταν μια καθαρά λαϊκή περιοχή και τώρα βλέπω ότι έχει γεμίσει ταβέρνες και ξενοδοχεία πολυτελείας. Σήμερα όμως σταμάτησα και καμάρωνα τη θάλασσα και την παραλία. Είναι μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι τότε πηγαίναμε στον Κλαδισσό και μαζεύαμε καλάμια… Σήμερα πήγα και τι να δω; Έχει οικοδομηθεί όλη η περιοχή και πέρα από τον Κλαδισσό και πραγματικά αυτό το χαίρομαι».

Αναφερόμενος στη συνέχει στις Ευρωεκλογές ο κ. Ρωμανιάς εξήγησε στο zarpanews.gr τον βασικό λόγο που τον ώθησε να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, μία παρανομία που υφίσταται εδώ και χρόνια από τους Δανειστές στην χώρα μας για την οποία άπαντες μέχρι σήμερα τηρούν.. αφωνία. «Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο οι λεγόμενοι «Θεσμοί», δεν έχουν το δικαίωμα να παρεμβαίνουνε στα συνταξιοδοτικά της χώρας» εξήγησε αρχικά ο Χανιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε: «Υπάρχει ρητή δέσμευση ότι αυτή η αρμοδιότητα και εξουσία ανήκει στις χώρες μέλη. Στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι σήμερα παρεμβαίνουν συνεχώς, χωρίς να έχουν δικαίωμα, αλλά το κακό είναι ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση και η τωρινή δεν έκαναν καμία προσπάθεια να εντοπίσουν την παρανομία και να διαμαρτυρηθούν. Η προσπάθειά μου είναι να πάω στο Ευρωκοινοβούλιο για να δημιουργήσω θέμα: Ο,τι κακώς παρεμβαίνετε! Κι αυτή η παρέμβαση δεν γίνεται σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, παρά μόνο στην Ελλάδα. Παραβιάζετε τον ευρωπαϊκό νόμο και σταματήστε να παρεμβαίνετε. Δυστυχώς μέχρι τώρα, αυτό δεν το’ κανε κανείς… Ούτε κυβερνητικός παράγων, ούτε ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή αφωνία επί του θέματος. Δεν το ξέρουν το θέμα; Δεν το έχουν μελετήσει; Το ξέρουν και δεν κινούνται γιατί τους βολεύει αυτή αφωνία; Γιατί περί αφωνίας πρόκειται..».

zarpanews.gr

One thought on “Στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς: «Θέλω να μπω στο Ευρωκοινοβούλιο για να δημιουργήσω θέμα…»

  1. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ Η’ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ…..ΑΜΕ ΜΟΡΕ ΣΤΗ [ΜΠΑΝΤΑ] ΚΑΙ ΑΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΕΛΙ …ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook