Στα Χανιά ο Γιώργος Αμυράς: «Πολιτική αλλαγή την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών»

στα-χανιά-ο-γιώργος-αμυράς-πολιτική-α-855084

Σε περιοδεία στην Κρήτη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Αμυράς, ο οποίος σε συνέντευξη του στον Super FM 89.6 μίλησε για την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών.

«Η επόμενη ημέρα της 26ης Μαΐου θα σημάνει δύο πράγματα: πρώτον την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό και καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, όπου θα ανοίξει διάπλατα η πόρτα για την πολιτική αλλαγή. Επίσης η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει μια δυνατή, ισχυρή και μεγάλη ευρωομάδα που για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα έχει πολύ δουλειά να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Να πάψει να μας κυβερνά ο λαϊκιστής-Τσίπρας και οι ομοιοί του

Στις μεγάλες ευρωπαϊκές οικογένειες υπάρχουν διαφωνίες που είναι σεβαστές ωστόσο από όλους, όπως στο ευαίσθητο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, τόνισε συμπληρωματικά ο κ. Αμυράς σχετικά με τη δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος για το Σκοπιανό.

Μάλιστα είπε, ότι «η χώρα έχει φτάσει στον πάτο της Ευρώπης από τη διακυβέρνηση του λαϊκιστή-Τσίπρα και θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ δουλειά για την ξαναφέρουμε ψηλά εκεί που της αξίζει – να πάψει να μας κυβερνά ο κ. Τσίπρας και οι όμοιοι του, αυτή είναι η αίσθηση που παίρνω από τον κόσμο».

Ο Γιώργος Αμυράς συναντήθηκε με την ηγεσία της ΝοΔΕ Χανίων της ΝΔ και στη συνέχεια περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης.

Νωρίτερα το πρωινό του Σαββάτου ο κ. Αμυράς βρέθηκε στην Επισκοπή Ρεθύμνου και παρακολούθησε λειτουργία στο εκκλησάκι των Δέκα Παρθένων, ενώ ανέφερε πως κάθε φορά που κατεβαίνει στην Κρήτη καταλαβαίνει το γιατί είναι «ευλογημένος τόπος».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook