Ο Αντώνης Τσαπατάκης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ – «Η κοινωνία είναι αυτή που δημιουργεί την αναπηρία»

Στα Χανιά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο καφέ “Κήπος” στον Δημοτικό Κήπο Χανίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία.

Η δράση οργανώθηκε από το παράρτημα Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέριεας Κρήτης.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής μιλώντας στο zarpanews.gr τόνισε την ισότητα και μεταξύ των ανθρώπων όποια κι αν είναι η διαφορετικότητα του. «Η εκδήλωση σήμερα γίνεται για να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλοσώρισμα του ιδιοκτήτη του καφέ Κήπος, ο οποίος απένειμε στον παραολυμπιονίκη τρία δώρα, στη συνέχεια εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, έγινε βράβευση για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία συνολικά.

Η βράβευση έγινε από την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία τόνισε μιλώντας στο zarpanews.gr, το ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η ζωή των ανθρώπων με αναπηρία.

Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχε και το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικής Ένταξης ΑμέΑ Χανιών όπου παρουσίασαν τις δράσεις τους.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ