Στα Χανιά Κυριάκος και Ντόρα για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

στα-χανιά-κυριάκος-και-ντόρα-για-το-μνη-1044999

Στα Χανιά θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη για να παρευρεθούν στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από το θάνατο του πατέρα τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο Πρωθυπουργός δεν αναμένεται να συναντηθεί με τοπικούς φορείς

zarpanews.gr

3 thoughts on “Στα Χανιά Κυριάκος και Ντόρα για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

  1. Σιγά μην μιλήσει με κανένα τοπικό «Άρχοντα»ο Κούλης με τόσα που θα’χει ο άλλος να του πεί απο το μεγάλο οικονομικό κράχ του Τουρισμού που’ρχεται…Πρώτη φορά τα Χανιά σε πορεία «νεκρικής»σιγής!!!

  2. Στον ……. λουλουδια και γυρω γυρω μελλισες. Ειναι δηλαδη τοοοοσο σημαντικη ειδηση και κορνιζαρεται και πρωτη οτι θα ερθει ο μητσοτακης για το μνημοσυνο; Να μιλουσε με κανεναν φορεα ναι!

    ΥΓ. Ηδη η πολη εχει τουριστες, προφανως δε θα βγαλετε παλι τη χρονια αλλα ηρθε η ωρα ορισμενοι τουριστικοι επιχειρηματιες να καταλαβουν τι κακο εχουν κανει στην πολη και να αρχισουν να ξαναπαρακαλανε τους Χανιωτες μπας και τους δωσουν κανα ευρω. Γιατι εχει ο καιρος γυρισματα.
    ΥΓ2. Προφανως και ειναι τεραστιο εγκλημα το τοσο αμεσο και χωρις ελεγχο ανογιμα των συνορων, αραγε που ειναι αυτοι που εκραζαν την Σουηδια και την Βρετανια περι ανοσια αγελης γιατι σε κατι τετοιο οδηγουμαστε και ας σκεφτουμε ποσο δολοφονικο ειναι να σκασουν καμια 10αρια κρουσματα στα μικρα νησια που δεν εχουν ουτε νοσοκομεια ουτε τιποτα. Το κοστος του να γινουμε Ιταλια ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το να δωσει το κρατος μερικα επιδοματα στον τουρισμο, αλλα προφανως οι μεγαλοι χανουν τα κερδη. Ημασταν την πρωτη φορα τυχερη και τη γλυτωσαμε πλεον κι οι Ελληνες ομως εχουμε κουραστει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook