Στα Χανιά ηχογράφησε η Μελίνα Ασλανίδου το νέο της τραγούδι με τον Γιώργο Θεοφάνους | Photo

στα-χανιά-ηχογράφησε-η-μελίνα-ασλανίδ-1031062

Στα Χανιά περνάει την καραντίνα η Μελίνα Ασλανίδου η οποία έχει περιγράψει τις μέρες αυτές στο zarpanews.gr (Δείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια, εκτός από τις καθημερινές συνήθειές της, ηχογράφησε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο – στούντιο, ένα νέο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους.

Το «Γειά Σου» είναι ένα τρυφερό τραγούδι που γράφτηκε μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της περιόδου.

Μάλιστα, η συνεργασία του καταξιωμένου συνθέτη και της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που τους συνδέει βαθιά φιλία, έγινε με τις ευλογίες του κοινού. Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε το τραγούδι και, όταν, μέσω των social media ζήτησε τη γνώμη του κόσμου για τον ιδανικό ερμηνευτή, η Μελίνα Ασλανίδου συγκέντρωσε τις προτιμήσεις.

«Επιλέξατε το Μελινάκι και η χαρά μου είναι μεγάλη. Της το είπα και έγινε πραγματικότητα με ό,τι συνθήκες είχαμε ο καθένας σπίτι του», σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Σαν μάννα εξ’ ουρανού ήρθε αυτό το τραγούδι και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με τιμήσατε με την επιλογή σας και μου δώσατε την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτόν τον υπέροχο συνθέτη και φίλο», αναφέρει η Μελίνα Ασλανίδου.

Το «Γειά Σου» συνοδεύεται από ένα homemade video, στο οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους παίζει πιάνο και η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει, δείχνοντας σε όλους μας πως η «μαγεία» της μουσικής και των συναισθημάτων μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια!

Ακούστε το τραγούδι και δείτε παρακάτω το videoclip που γυρίστηκε εν μέσω καραντίνας στα σπίτια των δύο καλλιτεχνών:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook