Στα Χανιά η ξεκαρδιστική κωμωδία ART – Με ελεύθερη είσοδο στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου

στα-χανιά-η-ξεκαρδιστική-κωμωδία-art-με-1089478

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η Θεατρική Παράσταση «ART»

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει με τα Αθηναϊκά Θέατρα παραστάσεις σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Ιεράπετρα.

Πρόκειται για την κωμωδία «ART», της θεατρικής συγγραφέως Γιασμίνα Ρεζά, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Διάρκεια παράστασης: 80’

Στα Χανιά η παράσταση θα παρουσιασθεί την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, ώρα 9.15 μ.μ., στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, σε διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

Οι πολίτες των Χανίων που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση θα μπορούν να προμηθεύονται πρόσκληση από την Τετάρτη 12 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020, κατά τις ώρες 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ., Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ).

Η υπόθεση: Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί. Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας… μέχρι που με αφορμή έναν πίνακα λευκό, που δεν παρουσιάζει κανέναν και τίποτα, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που όσο αυξάνεται το γέλιο, τόσο αυξάνεται και το βάθος του ψυχισμού των ηρώων. Εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια επιτυχία που έχει σε όλα τα επίπεδα, ταξικά, πνευματικά, πολιτικά. Ένα γέλιο που θα μας βοηθήσει να ακούσουμε για πρώτη φορά κάποιες χορδές της ψυχής μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά : Μαρία Φιλίππου

Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καβαλλιεράκης

Βοηθός Σκηνοθέτη : Παύλος Σαχπεκίδης

Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ

Η παράσταση, αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζεται σε μεγάλες πόλεις σ’ όλη την Ελλάδα, μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με συνεχόμενα sold out!

Λόγω της πανδημίας του covid-19, θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και θα υπάρξουν τα απαραίτητα μέτρα και οι αυστηρές προδιαγραφές, στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και στις θέσεις των θεατών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των θεατών, των καλλιτεχνών και όλων των εργαζομένων στο θέατρο.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των παραστάσεων, κλειστούς και ανοικτούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook