Στα Χανιά η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη – Η έμπνευση και η ιστορία του νέου της βιβλίου | Video + Photos

στα-χανιά-η-συγγραφέας-ρέα-γαλανάκη-η-1582864

Στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Ρέας Γαλανάκη, με τίτλο «Εμμανουήλ και Αικατερίνη – Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια» από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της συγγραφέως, πολύ κόσμου και ήταν μια διοργάνωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων.

Η Ρέα Γαλανάκη μίλησε στο zarpanews.gr, για την έμπνευση του βιβλίου της και την ιστορία του: «Αναφέρεται στην έρευνα που έχω κάνει για τους γονείς μου πριν παντρευτούν και πριν κάνουν τα παιδιά τους. Ήταν πιο πολύ μια προσπάθεια αυτογνωσίας, για κάθε τι που αφορά μια οικογένεια και ουσιαστικά προτρέπει τον αναγνώστη να μπει στον ίδιο λαβύρινθο αναζήτησης».

Η κ. Γαλανάκη τόνισε επίσης, πως μέσα από τις πράξεις των γονιών και των παππούδων μας, πολλές φορές προκύπτει μια συμφιλίωση, μια επιείκεια, ένα μοίρασμα δικαιοσύνης.

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Ούτε εμείς έχουμε πάντα δίκιο, ούτε οι γονείς μας είχανε πάντα άδικο» γι’ αυτό, όπως είπε, το έγραψε και σε τόσο μεγάλη ηλικία.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook