Στα Χανιά η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον κορονοϊό

στα-χανιά-η-καθηγήτρια-επιδημιολογία-1395217

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και το Αννουσάκειο Ίδρυμα Της σας προσκαλούν, το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Μαρτίου και ώρα 18.30μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου (Κίσαμος), σε εκδήλωση με θέμα την λοιμική νόσο των καιρών μας.

Ομιλήτρια, η διακεκριμένη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Αθηνά Λινού, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: » Η εμπειρία της πανδημίας του κορωνοϊού. Προκλήσεις και ευκαιρίες σε επιστημονικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο».

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κισάμου, Ιατρός κα Μανωλίτσα Νικολακάκη-Κατάκη, θα αναφερθεί στην συμβολή του Κ.Υ. Κισάμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Την εκδήλωση συντονίζει η Ιατρός-Πνευμονολόγος κα Όλγα Βουλγαράκη, Επιστημονική Διευθύντρια του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου.

Θα υπάρξει χρόνος συζήτησης, σε περίπτωση υποβολής ερωτήσεων, προς την εκλεκτή και διακεκριμένη ομιλήτρια. Η εκδήλωση αφορά την Επιστημονική-Ιατρική Κοινότητα ως και κάθε πρόσωπο καλής θελήσεως που επιθυμεί υπεύθυνη ενημέρωση περί του μείζονος σημασίας θέματος αυτού.

Για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας κατά της διασποράς Covid-19.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στα Χανιά η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον κορονοϊό

  1. Ο/Η Μην τους δώσετε δεύτερη ευκαιρεια, από το χειμώνα θα σας αποτελειώσουν, μετά τις εκλογές θα αρχίσετε να χάνετε τα σπίτια σας λέει:

    Όλοι οι εκλεκτοί ….. ¨επιστήμονες ¨……. ¨ καθηγητές¨ ………¨ κληρικοί ¨ ιδρύματα κλπ είναι οι πατερίτσες, τα παπαγαλάκια και οι αβανταδόροι του αρχιλαμογιου σχοιζοφρενή μητσοτακη που με την στήριξη τους και την συνεργασία τους και κάλυψη τους δολοφόνησε 25.000 συναθρωπους μας και τώρα που ετοιμάζεται για εκλογές χρησημοποιει τα πληρωμένα σούργελα για να σας παραπλανήσουν ότι η κυβέρνηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει για την πανδημία και ετσι να σας παροτρύνουν υποσυνείδητα να τους ξαναψηφισετε ! Αυτό βέβαια είναι και ένδειξη του ποσού υποτιμάτε την νοημοσύνη σας και ποσο μαλακες πιστεύουν ότι ειστε ! Σε μια υγειη κοινωνία η γυναίκα αυτή δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να πατήσει στη Κρήτη ! Όσο για το παπαδαριό ξεγράψτε τους, περιφρονησεστε τους και κρατηθείτε μακριά τους μέχρι να αντικατασταθούν. Μίλησε κάποιος για σας τον καιρό που σας βασάνιζαν, σας καταστρέφαν και σας και τα παιδιά σας ? Όχι βέβαια, τα τριάκοντα αργύρια ήταν αρκετά να ξεχάσουν και το Χρίστο και σας ! Καμία υποχώρηση, καμία ευκαιρεια καμία συγχώρηση, ήταν μια συμμορία όλοι τους ενάντια σε σας και τις οικογένειες σας, μην το ξεχάσετε ΠΟΤΕ αυτό. Καταψηφιστεί ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 45 χρόνων, η μόνη σωτηρία για σας και τη χώρα !

  2. Θα αναπτύξει το θέμα: ” Η εμπειρία της πανδημίας του κορωνοϊού. Πώς τα κάναμε μπάχαλο σε επιστημονικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο αλλά παρόλα αυτά μας ανέχεστε ακόμα» . Ωραία ομιλία θα ήταν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook