Στα Χανιά η Φώφη Γεννηματά για την κηδεία του Μανώλη Σκουλάκη

στα-χανιά-η-φώφη-γεννηματά-για-την-κηδε-901283

Συντετριμμένος ο πολιτικός κόσμος του άλλοτε ΠΑΣΟΚ και νυν Κινήματος Αλλαγής στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Χανιώτη ιστορικού στελέχους του Κινήματος και πολιτικού Μανώλη Σκουλάκη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά προέβη σε συλλυπητήρια δήλωση στην οποία αναφέρει:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον αγαπημένο μας Μανώλη Σκουλάκη. Έναν λεβέντη Κρητικό, ακούραστο αγωνιστή, σπουδαίο πολιτικό.

Ο Μανώλης Σκουλάκης άφησε το θετικό αποτύπωμά του στη δημόσια ζωή με την ενεργό παρουσία του, την προσφορά του και το ήθος του. Η Πολιτική, η Δημοκρατική Παράταξη και τα αγαπημένα του Χανιά, είναι από σήμερα φτωχότερα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η κα Γεννηματά αναμένεται να μεταβεί στα Χανιά την Πέμπτη 1 Αυγούστου για να παρευρεθεί στην κηδεία του Μανώλη Σκουλάκη, ενώ θα αναχωρήσει την ίδια μέρα και πάλι για την Αθήνα.

Εκτός αυτής, στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί πλήθος κόσμου και επισήμων από τον πολιτικό χώρο καθώς και συνεργάτες και συνάδελφοι του εκλιπόντα από όλα τα στάδια της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι η σωρός του εκλιπόντα θα βρίσκεται από τις 10 το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Μητρόπολη Χανίων) όπου θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 η κηδεία, ενώ μετά το πέρας της τελετής η σωρός θα αναχωρήσει για τον Πλάτανο όπου θα τελεστεί η ταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σωρός θα παραμείνει για προσκύνημα και στον Πλάτανο προτού γίνει ο ενταφιασμός.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook