Στα Χανιά η δράση «Βάφουμε τον Κόσμο Πορτοκαλί» για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

στα-χανιά-η-δράση-βάφουμε-τον-κόσμο-πο-1323730

Στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00-3:00μ.μ πραγματοποιείται ημερίδα από την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης, ΠΕΠΙΣ Κρήτης, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Χανίων και Δημοτικές Επιτροπές (ΔΕΠΙΣ) Π.Ε. Χανίων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χανίων.

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης, ΠΕΠΙΣ Κρήτης, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων και οι Δημοτικές Επιτροπές της Π.Ε. Χανίων, θα υλοποιήσουν Ημερίδα, με τίτλο «Συμμετοχή των Γυναικών στη Δημόσια και Συλλογική Ζωή», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χανίων. Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης «Δράσεις Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Περιφέρεια Κρήτης 2018-2020», μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης, Πανεπιστημίου Κρήτης και Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση ειδικών θεμάτων σχετικά με τη συμμετοχή των γυναικών στην κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική ζωή και η ανάδειξη γυναικών της Κρήτης με σημαντική δράση και συνεισφορά στο δημόσιο και συλλογικό βίο.

Τηλεφωνική γραμμή

Για ενημέρωση, συμβουλευτική και καταγγελίες μπορείτε να καλείτε την Πανελλήνια, 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900, της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επίσης,  μπορείτε να απευθύνεστε στα κατά τόπους Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών. Πληροφορίες για τους τρόπους επικοινωνίας με τα Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών και τις διευθύνσεις, μπορείτε να αναζητήσετε στις ιστοσελίδες www.isotita.gr και www.womensos.gr.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook